Skip to content
FAMILJEN WALLIN

OM OSS

Familjen Wallin – det är vi: Annette, Johan och vår son Emil.

Det började med att vi drev restaurang Klockargården i Askersund och Annettes passion att laga ”äkta” mat. Mat som var nyttig, god, med bra råvaror och så lite tillsatser som bara är möjligt.

2015 fick vi möjligheten att förvärva Heléns Glutenfria – ett välkänt bageri i Örebro som specialiserat sig på glutenfritt bröd och glutentfria bakverk.

Vi lade ihop all kunskap som fanns i Heléns Glutenfria med Annettes passion och vilja att göra god och nyttig mat. Heléns Glutenfria blev en del av Familjen Wallins Mat AB och ambitionen att fortsätta utveckla nya goda produkter driver oss framåt.

Alla våra produkter är gluten- och laktosfria och många av dem ”saknar” även tillsatt socker. I vissa fall berikar vi med proteiner, energi och bär.

I vårt produktsortiment erbjuder vi nu även mellanmål, färdigmat och desserter, som exempelvis panpizza och piroger. Lika goda och dessutom nyttigare än de som redan finns på marknaden.

Då vi nu breddat vårt produktsortiment med fler matprodukter bytte vi under 2020 namn på Heléns Glutenfria AB till WallinsMat Sverige AB.
Namnet Heléns Glutenfria lever nu kvar som varumärke tillsammans med vårt andra varumärke Familjen Wallins.

2021 flyttade vi till större och bättre lokaler i Kumla.

FAMILJEN WALLIN
FAMILJEN WALLIN