Skip to content
Referenser

”Familjen Wallins – Lite nyttigare. Lika gott.” läser jag på förpackningen men har inte så stora förväntningar när det gäller glutenfritt… MEN, tji fick jag, er tagline stämmer! 🤩 Den här pirogen är den första riktigt goda lilla färdigrätten som jag smakat! Generöst med fyllning som (dessutom 😉) är kryddad och smakar jättegott! 

Det märks att ni har kunskap och kärlek till mat! Och som ni skriver, fryser man det nylagat/nybakat och tinar upp när man ska äta så håller det sig saftigt. Heja er och fortsatt lycka till i köket!
Marika N

 

Alltid massor av goda produkter att välja på. Köper ofta ert goda matbröd och fikabröd.
Till exempel är era Cookies fantastiska!
Daniella , Stjernsund

 

Har själv ätit era goda glutenfria produkter i många år då jag själv är glutenintolerant. Toppen att ni nu även tagit fram fler produkter utan tillsatt socker så kan min make äta samma som jag då han är diabetiker.
Gudrun, glad pensionär och återkommande kund i butiken

 

Köper era produkter till min son som är i tonåren. Vi har under åren provat många fabrikat men kommer alltid tillbaka till ert bröd då det är det bästa. Måste sen få säga att era Prinsessbakelser är bara SÅ GODA. Här köper jag även till mig och maken.
Och så nu det senaste – pizzor och piroger – kanon att ha i frysen när sonen kommer hungrig från träning eller skola. Snabbt o gott!
Sandra, stamkund

Äntligen efter att inte tåla gluten sedan 33 år tillbaka så finns det glutenfri panpizza.
Tack för en god panpizza som jag testade nu ikväll.
Monica G

 

Fantastiskt gott och saftigt bröd som verkligen uppskattas, även av de som tål gluten. Köper på oss ordentligt när vi har vägarna förbi så vi kan fylla frysen. Favoriterna är mörkt fröbröd och frukostbullar med tranbär i. Mums!
Hanna o Martin i Skåne

 

Var och besökte vänner i helgen och fick då smaka bröd från er. Det var det godaste glutenfria bröd jag nånsin ätit.
(Saxat från mailen)

 

Var på hotell i Nässjö och till frukost serverades ett underbart gott bröd som är glutenfritt. Frågade vem som tillverkat och det var ni. Tack.
(Saxat från mailen)